Ny Insignia GSi hurtigere end OPC

Opel viser de første foto af Insignia GSi, der får 260 hk, men er hurtigere på Nürburgring end den kraftigere OPC version fra den forrige model. Bilen får debut på biludstillingen i Frankfurt til september.

Som alle sportslige Opel modeller er den nye Insignia GSi fintunet på den tyske racerbane Nürburgring, og det er også her, den viser en af sine kvaliteter i forhold til den forrige Insignia model. ”Insignia GSi er betydelig hurtigere rundt på Nürburgring end den gamle OPC på trods af lavere motoreffekt”, siger direktør for Opels udviklingsafdeling for Performance Cars & Motorsport, Volker Strycek. Han har selv stået for det omfattende testprogram af bilen på Nürburgring. Forklaringen er blandt andet lavere vægt – navnlig på forakslen. Insignia GSi vejer 160 kilo mindre end den seks cylindrede OPC version fra den forrige model. Andre faktorer er bedre vejgreb takket være et avanceret nyt firehjulstræk, lavere tyngdepunkt og en 2,0 liters turbomotor på 260 hk og 400 Nm med en meget jævn momentkurve. GSi vil også kunne leveres med en kraftig 2,0 turbodieselmotor.

Insignia GSi kendes på de store luftindtag foran, integrerede udstødningsrør bagtil og en spoiler, der hjælper til at trykke bagakslen mod vejen. Lædersæderne er designet af Opel selv specifikt til GSi, og i kabinen finder man et fladbundet læderrat, skiftegreb til den otte trins automatgearkasse bag rattet og aluminium pedelsæt. Justérbar undervogn med mulighed for at vælge ”competition mode” til banekørsel, 20” letmetalhjul med Michelin Pilot Sport 4 S dæk og firestemplede bremsekalibre fra Brembo med en skivediameter på 345 mm er standardudstyr på GSi. Prisen på det danske marked er endnu ikke fastlagt, men den ventes til Danmark i begyndelsen af 2018. 

Fem stjerner til ny Insignia i Euro NCAP test

cq5dam

Euro NCAP organisationen har bekræftet det høje sikkerhedsniveau i den nye Opel Insignia i deres nyeste test. Her får Insignia topkarakteren fem stjerner efter de seneste 2017 krav.

Opel Insignia har netop fået fem stjerner i den nye Euro NCAP test af bilers sikkerhed. Forbrugerorganisationen Euro NCAP bedømmer bilers sikkerhed både efter karrosseriets styrke ved en kollision og på omfanget af elektroniske assistentsystemer, der kan medvirke til at undgå ulykker. Insignia scorer højt i alle kategorier, der er omfattet af bedømmelsen – både evnen til at beskytte forsædepassagerer ved en frontalkollision, beskyttelsen af børn og fodgængere samt funktionen af de elektroniske sikkerhedssystemer. Euro NCAP fremhæver den aktive motorklap, der automatisk løfter sig op fra motorrummet for at øge afstanden til de hårde motordele, hvis bilen påkører en fodgænger. Også funktionen af den automatiske nødbremse, hvor bilen bremser automatisk for forhindringer, hvis føreren ikke selv gør det, fremhæves af Euro NCAP.

Oplev den nye Suzuki Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de andre biler, der kendetegner netop den klasse. Men den er god nok. Vi kalder den en mini-SUV. Og den fås da også med firehjulstræk. Foruden slingreadvarsel og et avanceret automatisk nødbremsesystem. Ja, endda som mild-hybrid. Sådan en har man altså ikke set før. Så kom forbi en Suzuki forhandler og oplev den helt nye Ignis.

suzuki ignis

Den første mini-SUV

Suzuki Ignis er den første SUV i mini-klassen, så nu kan du få den populære biltype i et helt nyt prisleje fra lige under 128.000 kroner. Den er unik ved at være den første bil, der er bygget helt fra bunden som en mini-SUV. Og du kan endda få den med 4WD. Det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers. Tænk bare på Vitara, Jimny, Samurai og S-Cross.

Priser fra 128.000,-

Ignis priserne starter ved kun 127.990 kroner for Club modellen. Og her får du både aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Fra Active niveau får du også lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB radio og bakkamera samt sorte 16” alufælge, bagsæde med "slide" funktion og sorte skærmkanter samt tagræling til priser fra 141.990 kroner. Og i Adventure modellen, der er prissat fra 159.990 kroner, er Full LED forlygter, klimaanlæg, nøglefri betjening og automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel også standard.

90 hk Dualjet og mild-hybrid

Du kan få den nye Ignis med Suzukis 1,2 Dualjet benzinmotor med 4 cylindre og 90 hk. Motoren har en forhøjet kompression og to indsprøjtningsdyser i hver cylinder for en bedre energieffektivitet. Benzinforbruget er på 21,7 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Ignis Adventure modellen kan også fås med Suzukis mild-hybrid løsning til en pris fra 164.990 kroner. Her assisterer en avanceret starter/generator og et li-ion batteri benzinmotoren ved igangsætning og acceleration for lavere forbrug. Her er benzinøkonomien på 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Alle Ignis modellerne hører til i den laveste energiklasse med en ejerafgift på kun 310 kroner halvårligt.

Læs mere her

Oplev den nye Opel Insignia

INSIGNIA GRAND SPORT

Imponerende design, coupé stil og rene linjer - den perfekte kombination af sporty stil og fremragende aerodynamik.

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

Fra kr. 320.000

insignia grand sport

Design

Imponerende design, coupé stil og rene linjer - den perfekte kombination af sporty stil og fremragende aerodynamik.

Fra instrumentpanelet, der nyttigt hælder mod føreren, til sportsforsæder og de imponerende kvalitetsmaterialer - alt er skabt til at sætte nye standarder.

Innovationer

Opel Eye består af en række banebrydende kamerasystemer, som Frontal kollisionsalarm (FCA) og Vejbaneskiftalarm (LDW), der er med til at forhindre kollisioner og maksimerer sikkerheden.

Den adaptive fartpilot (ekstraudstyr) hjælper med at forebygge frontale kollisioner - og hjælper dig til en afslappende kørsel - ved at bremse, accelerere og fastholde en fastsat afstand til den forankørende.

Læs mere om den nye Insignia her

Ny Opel hver tredje måned

Opel ADAM 281495

Opel lancerer Like2Go, der gør det muligt at skifte bil hver tredje måned og betale et fast beløb pr. måned, der omfatter forsikring, ejerafgift og 2100 kilometer.

Skift til en ny elle næsten ny Opel hver tredje måned uden udbetaling for 2.695 kr. pr. måned. Konceptet hedder Like2Go og omfatter alle omkostninger til bilen på nær benzin. Den månedlige ydelse afhænger af bilstørrelsen, men omfatter i alle tilfælde forsikring, vægtafgift og 2100 kilometer pr. måned. En Corsa koster 2.695 og en Astra koster 3.595 kr. pr måned. Ud over muligheden for at køre i en ny eller næste ny Opel giver Like2Go mulighed for at skifte bilstørrelsen hver tredje måned. Har man normalt kun brug for en Corsa, kan man i ferieperioder opgradere til en større bil som Astra eller Zafira. 

Efter en bindingsperiode på tre måneder kan aftalen opsiges med en måneds varsel, og fungerer dermed som en abonnementsordning. Like2Go aftalen indgås hos www.like2go.dk.

Legesyg Fiesta med lækker lyd fra B&O PLAY

Musik er godt for sjælen og reducerer stress. Et nyt samarbejde hos Ford gør, at musikken tapetserer din køretur bedre.

Køreturen på arbejde kan ofte være lang og kedelig. Men vidste du, at musik på turen kan gøre dig glad og hjælpe med at reducere stress? 
Mange eksperter er enige i, at musik er godt for sjælen og har mange helbredsmæssige fordele. Også når du synger karaoke på vej på arbejde med bilens audiosystem på fuld udblæsning.

Ford er stolte over at præsentere et nyt samarbejde med B&O PLAY. Du kan fortsat synge karaoke på vej på arbejde i bilen, men nu med den lækreste lyd i kabinen med et lækkert audiosystem. Det nye B&O PLAY audiosystem i den nye Ford Fiesta er det mest kraftfulde i sin klasse. 

Det lækre 675-watt audiosystem spillede mere end 5000 sange, så ingeniørerne under udviklingen kunne sikre sig, at systemet fra B&O PLAY lyder suverænt uanset om man er til Aqua, Metallica eller noget helt tredje. 

”For mange er den musik de elsker en vigtig del af køreturen – den er deres helt eget soundtrack,” fortæller Jan Schroll, Supervisor for Multi‑Media & Connectivity hos Ford Europa. ”B&O PLAY i den helt nye Fiesta vil give den bedste lydkvalitet til vores kunder – og deres yndlingsmusik vil lyde bedre end nogensinde før”. 

Det lækre B&O PLAY audiosystem tager dig med tilbage til dengang du var til Metallica-koncert. Hele kabinen vibrerer af den lækre lyd – både fra bandet og fra audiosystemet. Bandets energi og følelser kan mærkes, mens du sidder komfortabelt i din nye Fiesta. 

”Vi elsker at bruge live-optagelser når vi tester systemet, for de viser, hvordan audiosystemet gengiver følelser gennem musikken – som var du selv til stede,” fortæller Stefan Varga, Acoustic System Engineer ved HARMAN International. ”I det øjeblik musikken giver mig kuldegysninger, ved jeg, at vi har ramt rigtigt”.

Ford er stolte over samarbejdet med B&O PLAY. Audiosystemet vil for første gang se dagens lys i den spritnye Ford Fiesta, der lanceres i Danmark til sommer.

10 numre til turen
Ingeniørerne lyttede til over 5000 musiknumre da de testede det nye lydsystem fra B&O PLAY. Her er 10 af de numre:

AC/DC – Thunderstruck 
Adele – Rolling In the Deep
Cécilie Norby – You
Deftones – Change
Ed Sheeran – I See Fire
Kings of Leon – Closer 
Linkin Park – When They Come For Me
LORDE – Royals
Pink Floyd – The Happiest Days of Our Lives
Tina Turner – Simply the Best

Opel Insignia stationcar uden merpris

Opel Insignia Sports Tourer 304052

Opel har prissat Insignia Sports Tourer til samme pris som den 5 dørs Grand Sport og har nu også fået beskatningsværdierne ved erhvervsleasing klar. Beskatningen begynder ved 270.000 kr. for en Insignia 1,5T Dynamic med 165 hk og 5 døre eller som stationcar.

Prislisten bliver enkel for den nye Opel Insignia, for Opel har samme pris på en stationcar som på en 5 dørs hatchback. Begge begynder ved 320.000 kr. for en Enjoy med fem døre eller som stationcar. Når salgsprisen på de to varianter er den samme, bliver beskatningen ved erhvervsleasing naturligvis også den samme. Laveste beskatningsværdi er således 270.000 kr. for en Dynamic version med benzinmotor på 165 hk. En dieselversion med samme udstyr og 136 hk har en beskatning på 320.000 kr. Dynamic versionen er det næsthøjeste udstyrsniveau til Insignia, men ønsker man yderligere udstyr, kan man for en beskatningsværdi på 305.000 kr. få en Dynamic BEST Line PLUS med 165 hk motor med automatgear, 8” touchskærm, indbygget navigation, adaptiv fartpilot med nødbremse, el-opvarmet forrude, bakkamera og DAB radio. En 2,0 dieselmotor på 170hk med samme udstyr har en beskatningsværdi på 331.200 kr. Standardudstyret på Dynamic versionen af Insignia omfatter nøglefri åben & start, fartpilot med automatisk nødbremse, regnsensor, automatisk lyskontrol, læderrat med varme, ergonomiske certificerede forsæde, parkeringsassistance, elektronisk klimakontrol, alufælge og Opel OnStar.

Topmodellen Dynamic BEST Line PLUS med dieselmotor på 170hk, 8-trins automatgear, 8” touchskærm, indbygget navigation, adaptiv fartpilot med nødbremse, el-opvarmet forrude, bakkamera og DAB radio har en beskatning på 350.000 kr. både som Grand Sport og Sports Tourer.

  
mechanic128 
Book tid på værkstedet
Klik her og book nu

Sørensen Biler, Helsinge A/S
Nørretoftevej 12
3200 Helsinge

Tlf. 48 79 51 36
Fax: 48 79 91 65

ford40px

Åbningstider | medarbejdere
Kort og kørselsvejledning

Sørensen Biler ApS
Tofte industri 1
3200 Helsinge

Tlf. 48 79 85 00
Fax: 48 79 90 09

opel40px suzuki40px

Åbningstider | medarbejdere
Kort og kørselsvejledning