Legesyg Fiesta med lækker lyd fra B&O PLAY

Musik er godt for sjælen og reducerer stress. Et nyt samarbejde hos Ford gør, at musikken tapetserer din køretur bedre.

Køreturen på arbejde kan ofte være lang og kedelig. Men vidste du, at musik på turen kan gøre dig glad og hjælpe med at reducere stress? 
Mange eksperter er enige i, at musik er godt for sjælen og har mange helbredsmæssige fordele. Også når du synger karaoke på vej på arbejde med bilens audiosystem på fuld udblæsning.

Ford er stolte over at præsentere et nyt samarbejde med B&O PLAY. Du kan fortsat synge karaoke på vej på arbejde i bilen, men nu med den lækreste lyd i kabinen med et lækkert audiosystem. Det nye B&O PLAY audiosystem i den nye Ford Fiesta er det mest kraftfulde i sin klasse. 

Det lækre 675-watt audiosystem spillede mere end 5000 sange, så ingeniørerne under udviklingen kunne sikre sig, at systemet fra B&O PLAY lyder suverænt uanset om man er til Aqua, Metallica eller noget helt tredje. 

”For mange er den musik de elsker en vigtig del af køreturen – den er deres helt eget soundtrack,” fortæller Jan Schroll, Supervisor for Multi‑Media & Connectivity hos Ford Europa. ”B&O PLAY i den helt nye Fiesta vil give den bedste lydkvalitet til vores kunder – og deres yndlingsmusik vil lyde bedre end nogensinde før”. 

Det lækre B&O PLAY audiosystem tager dig med tilbage til dengang du var til Metallica-koncert. Hele kabinen vibrerer af den lækre lyd – både fra bandet og fra audiosystemet. Bandets energi og følelser kan mærkes, mens du sidder komfortabelt i din nye Fiesta. 

”Vi elsker at bruge live-optagelser når vi tester systemet, for de viser, hvordan audiosystemet gengiver følelser gennem musikken – som var du selv til stede,” fortæller Stefan Varga, Acoustic System Engineer ved HARMAN International. ”I det øjeblik musikken giver mig kuldegysninger, ved jeg, at vi har ramt rigtigt”.

Ford er stolte over samarbejdet med B&O PLAY. Audiosystemet vil for første gang se dagens lys i den spritnye Ford Fiesta, der lanceres i Danmark til sommer.

10 numre til turen
Ingeniørerne lyttede til over 5000 musiknumre da de testede det nye lydsystem fra B&O PLAY. Her er 10 af de numre:

AC/DC – Thunderstruck 
Adele – Rolling In the Deep
Cécilie Norby – You
Deftones – Change
Ed Sheeran – I See Fire
Kings of Leon – Closer 
Linkin Park – When They Come For Me
LORDE – Royals
Pink Floyd – The Happiest Days of Our Lives
Tina Turner – Simply the Best

  
mechanic128 
Book tid på værkstedet
Klik her og book nu

Sørensen Biler, Helsinge A/S
Nørretoftevej 12
3200 Helsinge

Tlf. 48 79 51 36
Fax: 48 79 91 65

ford40px

Ford Serviceværksted

Åbningstider | medarbejdere
Kort og kørselsvejledning

Sørensen Biler ApS
Tofte industri 1
3200 Helsinge

Tlf. 48 79 85 00
Fax: 48 79 90 09

opel40px suzuki40px

Åbningstider | medarbejdere
Kort og kørselsvejledning