Oplev den nye Suzuki Ignis

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de andre biler, der kendetegner netop den klasse. Men den er god nok. Vi kalder den en mini-SUV. Og den fås da også med firehjulstræk. Foruden slingreadvarsel og et avanceret automatisk nødbremsesystem. Ja, endda som mild-hybrid. Sådan en har man altså ikke set før. Så kom forbi en Suzuki forhandler og oplev den helt nye Ignis.

suzuki ignis

Den første mini-SUV

Suzuki Ignis er den første SUV i mini-klassen, så nu kan du få den populære biltype i et helt nyt prisleje fra lige under 128.000 kroner. Den er unik ved at være den første bil, der er bygget helt fra bunden som en mini-SUV. Og du kan endda få den med 4WD. Det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers. Tænk bare på Vitara, Jimny, Samurai og S-Cross.

Priser fra 128.000,-

Ignis priserne starter ved kun 127.990 kroner for Club modellen. Og her får du både aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og en ratbetjent cd-radio med Bluetooth som standard. Fra Active niveau får du også lækkert udstyr som fx multimediecenter med farveskærm, DAB radio og bakkamera samt sorte 16” alufælge, bagsæde med "slide" funktion og sorte skærmkanter samt tagræling til priser fra 141.990 kroner. Og i Adventure modellen, der er prissat fra 159.990 kroner, er Full LED forlygter, klimaanlæg, nøglefri betjening og automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel også standard.

90 hk Dualjet og mild-hybrid

Du kan få den nye Ignis med Suzukis 1,2 Dualjet benzinmotor med 4 cylindre og 90 hk. Motoren har en forhøjet kompression og to indsprøjtningsdyser i hver cylinder for en bedre energieffektivitet. Benzinforbruget er på 21,7 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Ignis Adventure modellen kan også fås med Suzukis mild-hybrid løsning til en pris fra 164.990 kroner. Her assisterer en avanceret starter/generator og et li-ion batteri benzinmotoren ved igangsætning og acceleration for lavere forbrug. Her er benzinøkonomien på 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Alle Ignis modellerne hører til i den laveste energiklasse med en ejerafgift på kun 310 kroner halvårligt.

Læs mere her

  
mechanic128 
Book tid på værkstedet
Klik her og book nu

Sørensen Biler, Helsinge A/S
Nørretoftevej 12
3200 Helsinge

Tlf. 48 79 51 36
Fax: 48 79 91 65

ford40px

Ford Serviceværksted

Åbningstider | medarbejdere
Kort og kørselsvejledning

Sørensen Biler ApS
Tofte industri 1
3200 Helsinge

Tlf. 48 79 85 00
Fax: 48 79 90 09

opel40px suzuki40px

Åbningstider | medarbejdere
Kort og kørselsvejledning